togias4@otenet.gr

Ντουλάπες Συρόμενες

Με δωρεάν επιμέτρηση στο χώρο σας ή μιά καταγραφή του χώρου από εσάς, οι σχεδιαστές μας αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση της ντουλάπας σας, για λειτουργικό και άψογα αισθητικό αποτέλεσμα βάσει των δικών σας αναγκών και προτιμήσεων. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τοποθετημένα μοντέλα αλλά και σε δείγματα για να επιλέξετε.

 

Ντουλάπα Συρόμενη από Βακελίτη Σαγρέ λάβα.

Ντουλάπα Συρόμενη από Βακελίτη Γυαλιστερό σε συνδυασμό με Καθρέφτες φιμέ. Ποικιλία χρωμάτων και συνδυασμών.

Ντουλάπα Συρόμενη με μηχανισμό βαρέου τύπου, από βακελίτη σε απομίμηση ξύλου σε συνδυασμό με γυαλί βαμμένο. Σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών.

ntoylapes 025si

 

Ντουλάπα Συρόμενη με μηχανισμό ελαφριού τύπου, από βακελίτη σε απομίμηση ξύλου σε συνδυασμό με γυαλί βαμμένο. Σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών.

 

Ντουλάπα Συρόμενη με μηχανισμό ελαφριού τύπου και ψηφιακή εκτύπωση.  Δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα θεμάτων. Επιλέγετε  το θέμα της αρεσκείας σας και το εκτυπώνουμε σε υψηλή ανάλυση και άριστη ποιότητα.

 

Ντουλάπα Συρόμενη ελαφριού τύπου σε γυαλιστερό βακελίτη. Μεγάλη επιλογή σχεδίων.

 

Ντουλάπα Συρόμενη σε MDF λάκα σαγρέ με σχέδιο ρίγα και καθρέφτη. Σε όλα τα χρώματα.

 

Ντουλάπα Συρόμενη, τοποθετημένη σε πελάτη μας,  με μηχανισμό ελαφριού τύπου και ψηφιακή εκτύπωση.  Δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα θεμάτων. Επιλέγετε  το θέμα της αρεσκείας σας και το εκτυπώνουμε σε υψηλή ανάλυση και άριστη ποιότητα.